TREND SRL - CONFECTII TEXTILE ALBA IULIA
TREND SRL fiintează pe piata confectiilor textile din anul 1996 si a devenit recunoscuta profesional pe piata naţionala cat si pe cea internationala .
Misiune :
Punctele forte :
Misiunea noastra este ca beneficiarii sa aiba sentimentul de siguranta si satisfactie imbracand confectiile produse la SC TREND SRL Alba Iulia.
Stilul şi calitatea produsului

Anii de experienta castigata prin activitatea desfasurata in ramura industriei usoare - productie confectii textile si imbracaminte fac ca produsele ce poarta marca, sau sunt executate la TREND, sa fie unanim apreciate si reprezentative.Este o obisnuinta sa primim cu regularitate felicitari din partea clientilor nostrii.


Echipa.Profesionalismul acesteia

La SC TREND SRL echipa de lucru este bine motivata si pregatita profesional pentru a duce la indeplinire cu mare eficienta si profesionalism orice comanda contractata.Filozofia companiei este de a incuraja munca in echipa, dar in acelasi timp sa incurajeze creativitatea si contributia individuala.


Disponibilitate si flexibilitate

Dezvoltam in mod regulat produse specifice care pot fi personalizate pentru fiecare client in parte.Noi avem deschidere si flexibilitate pentru a satisface cerintele potentialilor clienti,in acest fel clientul devine un partener cu care TREND lucreaza la unison pentru a atinge un singur scop: excelenta produsului final.
Managementul Calitatii
 
 
Contact rapid
Tel. :  0258/ 81.47.40
Fax :  0258/ 81.82.78
E-mail : trend@cerbul.it
© Copyright 2012.
SC TREND SRL
All rights reserved
ACASA DESPRE NOI SERVICII PRODUSE FOTO CONTACT